2. 2. 2010.

Čestitke Centronautima – pobednicima na konkursu “E, mogu i ja!09”

tekst u celosti preuzet sa sajta Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

Beograd, 2.februar 2010. – Veliko nam je zadovoljstvo što su naši praktikanti – Centronauti - sa predlogom akcije „CV unapredi, sliku o sebi sredi“ uspeli da se plasiraju na spisak 13 odabranih akcija na konkursu za podsticanje društvenog aktivizma mladih „E, mogu i ja!09“. Čestitamo!

Akcija „CV unapredi, sliku o sebi sredi“ biće realizovana u Studentskom gradu do kraja marta uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Više detalja o akciji biće blagovremeno objavljeno na našem sajtu.

Drago nam je što je sama ideja akcije, „CV unapredi, sliku o sebi sredi“, potekla iz prostorija Centra, gde su mladi Centronauti, u radnom, ali i neformalnom okruženju, razvijali svoju kreativnost i sposobnost za rad u timu. Nadamo se da će i naredna generacija praktikanata, kroz jedinstven spoj rada i druženja, nastaviti sa postizanjem sličnih uspeha.



Centronauti su članovi Centronaut kluba, neformalne grupe izvrsnih ljudi koji su prošli kroz jedinstveno iskustvo rada u timu našeg Centra. Centronaut klub je osnovan u decembru 2009. godine povodom proslave trećeg rođendana Centra, sa ciljem da okupi sve generacije praktikanata i poveže ih radi budućih zajedničkih projekata i drugih aktivnosti koje se tiču profesionalnog usavršavanja i razvoja karijere.

Нема коментара:

Постави коментар